Regisztráció
Hogy meg tudd
osztani videóid
másokkal!
Feltöltés
Vigyázz!
Kész!
Feltöltés!
Publikálás
Hogy mások
is lássák mi
a kedvenced!
Hírek
Bulvár és celeb
hírek képekkel,
videókkal!
Prémium
belépés tagoknak!

Tájékoztató és
jelszó kérése!
 
Kategóriák Legnézettebbek Legújabbak Legjobb
magyar német angol francia olasz
Keresés!
Bejelentkezés - Felhasználónév: Elfelejtett jelszó Jelszó: OK!
Híreink Magyar nyelvű | Angol nyelvű

A szexi drogmodell titkos élete
2010. 03 .01.

Trónfosztott szépségkirálynő, plasztikázott fehérneműmodell és ügyeletes drogkirálynő a világsajtóban névelírással debütált Angie Jeaneth Sanclemente Valencia. Buenos Airesben elfogatóparancsot és nemzetközi körözést adtak ki a férfiszíveket elbűvölő, feltűnően szép kolumbiai nő ellen, mivel a gyanú szerint egy kábítószeres futárhálózatot működtetett. Az eljárást a gazdasági visszaélésekkel foglalkozó bűntetőbíró, Marcelo Auginsky irányítja, míg a nyomozást az ezeizai repülőtér biztonságáért felelő rendőrség, a Policía de Seguridad Aeroportuaria folytatja.

Megbízható argentin sajtóforrás, a La Nación szerint 2009. december 13-án a vámellenőrzésnél 55 kg kábítószert találtak egy fiatal divatmodell úti poggyászában. María N. (21) a nyomozóknak részletes vallomást tett. Ennek alapján 24 órán belül több személyt is elfogtak, köztük a lány vőlegényét, Ariel L.-t (25), aki szintén a divatszakmában dolgozott. Kiderült, hogy María a kockázatmentesnek ígért fuvarért 5000 dollárt kapott, míg párjának 2000 dollárt járt minden újonnan beszervezett drogfutárért. Ariel egyébként a letartóztatás előli menekülés közben megsérült, két, szintén az ügyben érintett társával egy második emeleti lakás erkélyéről ugrottak le.

A hatóságok az őrizetbe vettektől információkat szereztek a drogszállítmány útvonalára s a megbízójuk személyére vonatkozólag is. A kábítószer Buenos Aires, majd a mexikói Cancún üdülőhely érintésével jutott volna Európába, az Egyesült Királyságba. A kokainügylet hátterében egy gyönyörű hölgy áll megbízóként, utolsó belépését Argentínába december 7-én regisztrálta a repülőtéri vámszolgálat. Az ő bejegyzésük alapján "Angie Sanselmente Valencia" (30) Mexikóból érkezett (nem először) az országba. Ráadásul nem is egyedül, hanem a karján tartott pomerániai törpespiccel. A belépési szabályok szerint a kutyát regisztrálniuk kellett a vámszerveknek. Ennek alapján remélte a rendőrség, hogy forró nyomon gyorsan a drogdáma nyomára bukkannak, de hiába, mivel az öleb regisztrációs helyén egy üres raktárépületet találtak. Nemcsak a kutyának, de a sikkes szépségnek is nyoma veszett, akiről időközben kiderült, valódi és teljes neve Angie Jeaneth Sanclemente Valencia. Nevét beléptetésekor, valószínűleg bemondása alapján, elírták. Ő egy előkelő négycsillagos belvárosi szállodában bérelt szobát, de a drogfutárok lebukása után még időben sikerült kereket oldania. Egyelőre nincs tisztázva, hogy Argentínában tartózkodik-e vagy már rég elhagyta az országot.

Mivel a hölgy eléggé izgalmas személyiség, máris drogkirálynővé kiáltotta ki a média – bizonyára némi túlzással. Olyan hálózat főnöknőjeként emlegetik, aki a szépségiparra épülve csinos modell-lányokat szervezett/szerveztetett be, hogy kábítószert juttasson Latin-Amerikából Európába. Miért kiáltották ki A. J. S. Valenciát veszélyes drogkirálynőnek? – nyilván azért, mert több társítható elem található az életében. Először is egy rövid ideig tartó királynőség: őt választották 2000-ben Kolumbia szépségkirálynőjévé, amely azonos a Reina Nacional del Café, a Nemzeti Kávékirálynő címmel. Trónján azonban rövid ideig ült, kiderült róla, érdemtelen a címre. Hamis adatokat közölve jelentkezett a versenyre, letagadta, hogy volt már férjezett, Alejandro Welásquez Rasch kereskedővel. A kávékirálynői cím feltétele az érintetlenség, a szüzesség. A kitört botrány végeredményeként a trónfosztott királynő a televízió nyilvánossága előtt sírva tett ígéretet arra, nemcsak a koronát, hanem a vele járó pénzt és aranyórát is visszaadja.

A kolumbiai Golden Gate-ből, a Karib-tengeri Barranquillából származó Angie Sanclemente édesanyjával együtt egy Butterfly nevű ruhásboltot is üzemeltetett, majd fehérnemű-bemutatók kifutóján tűnt fel modellként. Divatszakemberek és stylistok figyelemfelkeltő, nagyon szexisen öltözködő, végzetes mosolyú jelenségként jellemezték.

Lehet, többre vágyott a bogotai fehérneműmodellek életénél, vagy egyszerűen új kapcsolatai miatt más országban, Mexikóban kereste boldogulását. Többször utazott Acapulcóba, majd a Cancúntól 40 percre levő Playa del Carmenre. Mexikóvárosban a Contexto ügynökség modelljeként tűnt fel, s egyre gyakrabban látták egy Eduardo keresztnevű, kolumbiai származású férfi oldalán. Az El Flaco-nak (Sovány), vagy El Monstruónak (Szörnyeteg) is becézett 30 év körüli férfi Lamgborghinivel járt, s a legutóbbi hivatalos verziók szerint csatlakozott az Öböl-kartell (Cartel del Golfo) kábítószer-kereskedőihez, akik félkatonai szervezetükön, a Zétákon keresztül ellenőrzésük alatt tartják a Yucatán-félsziget kokainkereskedelmét. A Szörnyeteget az azték éjszakai élet befolyásos figurájaként is számon tartják, „szexuális fiestákra” szervezett fiatal és szép lányokat, akiket hamis útlevéllel ellátva Spanyolországba utaztatott.

Több argentin és mexikói hírforrás szerint Angie Sanclemente nemcsak „tanítványa” volt a kokainnal való üzletelésben El Monstruónak, hanem egy ideig a felesége is. A legdrágább ruhákat, arany Rolex karórát hordó, New Bettle-vel kocsikázó modell 2008 májusától rendszeresen megfordult az argentin fővárosban, Buenos Airesben. Bizonyos „sebészeti korrekciók” miatt több plasztikai műtétet hajtottak végre rajta az orvosok. Megműttette az orrát, mellét, a „szebbik felét”, s zsírleszívást is végeztetett.

Angie Sanclemente több szerelmi kapcsolata ismert, a Mexikóban modellkedő argentin Matías D. (27), s legutóbb egy Mar del Plata-i ifjú, Nicolás. Ő azért is figyelemreméltó, mivel a gyanú szerint a modell immár világhírűvé vált kokainügyletének is szereplője. A jelenleg előzetes letartóztatásban levő Nicolás tavaly december 7-én Buenos Airesbe érkezésekor a repülőtéren várta Angie Sanclementét, s ő is részt vett a drogfutár modell-lányok toborzásában.

A rendőrség Angie Sanclemente kokainhálózatának több tagját fogva tartja, csak úgy tűnik, őt nyelte el a föld.
Dildókat vettek a lányok a szexshopban
2016. 04 .30.

Dildókat vettek a lányok az Intimcenter szexshopban, és azzal elégítették ki egymást.
- Arccal a falnak nyomott, csókolgatott. Már a bugyimban volt a keze, ujjazott. Néhány pillanat múlva végigsimította...

Tovább...
 
Szexpláza online szexshop
2016. 04 .30.

A Szexpláza pornóoldal internetes Online szexshopot nyitott. Az alábbi kategóriákban árulja termékeit:
Vibrátorok Exkluzív vibrátorok
G-pontos vibrátorok
Letapasztható vibrátorok
...

Tovább...
 
Szerszámokat csinos lányokkal árulnak
2016. 04 .30.

Szerszámokat csinos lányokkal adnak el a nagy cégek. A reklám elengedhetetlen kelléke egy jó nő. A budaörsi szerszámbolt üzlet oldalán is találni pár jó bigét.

Tovább...
 
Horváth Nikolett szopja a faszt
2014. 07 .23.

Horváth Nikolett nem szereti a szájában a spermát, mert mikor beleélveztek, tiltakozott, hogy ezt nem akarta. Horváth Niki privát castingon ahol szopik, baszik a fotóssal.
Tovább...
 
Ha erotikus termék, akkor Intimcentrum szexshop üzlet és webáruház
2014. 07 .05.

Az Intim Shop erotikus webáruház az egyik legrégebben üzemelő szexshop Budapest belvárosában.
Az Intim Centrum erotikus termékeket értékesítő webáruház, mely a témába vágó bloggal és cikkekkel segíti a...

Tovább...
 
Szexshop Budapest, Intim Center
2014. 07 .05.

A Szexshop Budapest Erotika üzlet üzletet 18 éve nyitottunk. Az üzlet Astoriától 40 méterre a Deák tér felé található a Károly krt. 14. sz. alatti ház félemeletén. Úgy jöhet be a házba, mint egy lakó. A...

Tovább...
 
A szexuális vágy meghülyíti a férfiakat
2014. 07 .04.

A férfiak ne is erőlködjenek, az ő agyuk tökéletesen képtelen erre, és ezt már hivatalos kutatási eredmények igazolják.
A nők még úgy-ahogy megőrzik józan ítélőképességüket a gerjedelem pillanataiban, de a férfiak egy dögös szőke látványára jó messzire hajítják az agyukat, és a...

Tovább...
 
Paris Hilton
2013. 03 .13.

Paris Hilton villantás. Hatalmas agyvihar jöhetett össze Cannes-ban: Paris Hilton és Justin Bieber együtt buliztak Busta Rhymes születésnapi partyján! Ha ez még nem lenne elég, a Jezebel azt is megtudta, hogy a két főállású celeb még pár ember társaságában elment afterezni is,...

Tovább...
 
Maria Sharapova
2012. 12 .06.

Maria Sharapova Black Panties Upskirt. Maria Sharapova és vőlegénye, Sasha Vujacic útjai közel három év után váltak el. A hírt múlthéten Sasha jelentette be, majd pár nappal később Maria is megerősítette.

Tovább...
 
Anna Friel
2012. 12 .06.

Anna Friel's Nipples Thru her Bra & Blouse.
Anna Friel angol színésznő. Karrierjét a Channel 4 drámasorozatában, a G.B.H.-ban kezdte. Sokaknak elsősorban a Halottnak a csók című sorozatból, illetve a Goal! filmekből lehet ismerős. Fontosabb szerepei közé tartozik még a Báthory...

Tovább...
 

Összesen: 1095

Legnézettebb címkék

animalszex, lószex, magyar, állatszex, dogsex, casting, brutál, amatőr, pornó, otthoni

Legújabbak


I Love Sky 3D
időtartam: 04:01
beküldte: Mport.hu
dátum: 2017.07.22.
(0/0)


Légi tesztek repülő és...
időtartam: 06:35
beküldte: Tini
dátum: 2017.06.26.
(0/0)


Tribunj
időtartam: 02:06
beküldte: Webhaz
dátum: 2017.05.03.
(0/0)


Hargita Bea miatt baleset
időtartam: 02:37
beküldte: deface
dátum: 2017.05.02.
(0/0)


101 kiskutya 2 - Trailer
időtartam: 01:00
beküldte: MrAngel
dátum: 2017.05.01.
(0/0)

Legnézetebb felhasználók

Szexplaza, ., Amator, manfist, xxx, www.iwiw.tw, cool, Teen.hu, -, KingKong

Impresszum | Felhasználási feltételek | Hirdess nálunk! | Írj nekünk!
©Info-Tech Kft. 2019