Regisztráció
Hogy meg tudd
osztani videóid
másokkal!
Feltöltés
Vigyázz!
Kész!
Feltöltés!
Publikálás
Hogy mások
is lássák mi
a kedvenced!
Hírek
Bulvár és celeb
hírek képekkel,
videókkal!
Prémium
belépés tagoknak!

Tájékoztató és
jelszó kérése!
 
Kategóriák Legnézettebbek Legújabbak Legjobb
magyar német angol francia olasz
Keresés!
Bejelentkezés - Felhasználónév: Elfelejtett jelszó Jelszó: OK!
Híreink Magyar nyelvű | Angol nyelvű

Gregor Bernadett mégegy családot feldúlt a pinájával
2010. 11 .12.

A történelem sokszor ismétli önmagát, és úgy tűnik, Gregor Bernadett (38) sem tanul a hibáiból!

A színésznő ismét egy nős férfival szűrte össze a levet: legújabb „áldozata" Magyar Attila (45), alias Nyuszómuszó, aki két hét híján három évvel ezelőtt mondta ki a boldogító igent kedvesének, Mónikának. Ráadásul most Gregor Bernadett sem független, öt éve Somogyi István (57) oldalán vélte megtalálni a boldogságot. Ám ez mind a múlté. A Blikk információi szerint Gregor Bernadett és Magyar Attila nem sokkal azután, hogy a színpadon, a Budaörsi Játékszín Mágnás Miskájában egy szerelmespárt alkottak, az életben is összeszűrték a levet, belegázolva szeretteik lelkivilágába.

– Mi már láttuk rajtuk egy ideje, hogy több van közöttük egyszerű munkakapcsolatnál, de nem akartunk rákérdezni nyíltan, amíg ők maguktól nem mondják el – mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő színházi alkalmazott.

De tényleg, kik lehetnek az áldozatok ebben a románcban? Először is ott van Mónika, az interneten megismert nagy szerelem, akivel 2007. november 24-én mondták ki egymásnak Magyar Attilával a boldogító igent. A párról sokáig szinte csak rózsaszínbe burkolt szerelmes híreket lehetett hallani, s először idén januárban derült ki, az ő életük sem csak móka és kacagás. Attila és Mónika elárulta: hiába próbálkoznak töretlenül, nem lehet gyerekük, ezért örökbe szeretnének fogadni. Ám egy több hónappal későbbi interjúban Attila már arra hivatkozott, hogy a bonyolult jogi procedúra és kettejük rengeteg munkája miatt elhalasztják az adoptálást.

– Mostanában mindketten rettenetesen elfoglaltak vagyunk, a szándék azonban megvan, hogy magunkhoz vegyünk egy gyermeket, de valóban leálltunk a dologgal az elmúlt időszakban – nyilatkozta a színész.

A sok munka és a baba iránti hiá­bavaló vágy nagyon megmérgezhet egy kapcsolatot, talán Magyar Attiláék esetében is ez történt.

Gregor Bernadett sem csak önmagáért felelős, hiszen a színésznő Somogyi Istvánnal közös gyermeke, Álmos (4) így is sokat szenvedett már szülei se veled, se nélküled kapcsolata miatt. Két évvel ezelőtt júniusban ugyanis Bernadett vélhetően éppen azért vesztette el négy hónapos magzatát, mert sokat idegeskedett amiatt, hogy egy SMS-ből kiderült: férje megcsalja. Berni rögtön be is adta a válópert. Ám alig telt egy-két hónap, Somogyi ismét a színésznő oldalán mutatkozott.

– Tudod, mi van akkor, ha félrelép az ember férje? Semmi. Nem is tudom, mit csináltam volna, ha megmarad a baba, és nem alakul vissza a kapcsolatunk. Mit csinálok akkor három gyerekkel egyedül? – tette fel a kérdést egy évvel később a Nő háromszor felvételén Jaksity Katának, Esztergályos Cecíliának és Koós Rékának. – Most jól vagyunk. Én hiszek abban, hogy minden ember képes megváltozni. Bevallom, én is tudtam változni.

De talán mégis mélyebbek voltak a sebek, mint ahogy azt eddig hinni lehetett, ám ez sem mentség arra, hogy ismét egy ilyen hibát követ el. Hiszen 2003 óta – amikor Gryllus Dorka akkori férjével, Geszti Péterrel jött össze – tudhatja, hogy ez sosem szül jót.

 
Dildókat vettek a lányok a szexshopban
2016. 04 .30.

Dildókat vettek a lányok az Intimcenter szexshopban, és azzal elégítették ki egymást.
- Arccal a falnak nyomott, csókolgatott. Már a bugyimban volt a keze, ujjazott. Néhány pillanat múlva végigsimította...

Tovább...
 
Szexpláza online szexshop
2016. 04 .30.

A Szexpláza pornóoldal internetes Online szexshopot nyitott. Az alábbi kategóriákban árulja termékeit:
Vibrátorok Exkluzív vibrátorok
G-pontos vibrátorok
Letapasztható vibrátorok
...

Tovább...
 
Szerszámokat csinos lányokkal árulnak
2016. 04 .30.

Szerszámokat csinos lányokkal adnak el a nagy cégek. A reklám elengedhetetlen kelléke egy jó nő. A budaörsi szerszámbolt üzlet oldalán is találni pár jó bigét.

Tovább...
 
Horváth Nikolett szopja a faszt
2014. 07 .23.

Horváth Nikolett nem szereti a szájában a spermát, mert mikor beleélveztek, tiltakozott, hogy ezt nem akarta. Horváth Niki privát castingon ahol szopik, baszik a fotóssal.
Tovább...
 
Ha erotikus termék, akkor Intimcentrum szexshop üzlet és webáruház
2014. 07 .05.

Az Intim Shop erotikus webáruház az egyik legrégebben üzemelő szexshop Budapest belvárosában.
Az Intim Centrum erotikus termékeket értékesítő webáruház, mely a témába vágó bloggal és cikkekkel segíti a...

Tovább...
 
Szexshop Budapest, Intim Center
2014. 07 .05.

A Szexshop Budapest Erotika üzlet üzletet 18 éve nyitottunk. Az üzlet Astoriától 40 méterre a Deák tér felé található a Károly krt. 14. sz. alatti ház félemeletén. Úgy jöhet be a házba, mint egy lakó. A...

Tovább...
 
A szexuális vágy meghülyíti a férfiakat
2014. 07 .04.

A férfiak ne is erőlködjenek, az ő agyuk tökéletesen képtelen erre, és ezt már hivatalos kutatási eredmények igazolják.
A nők még úgy-ahogy megőrzik józan ítélőképességüket a gerjedelem pillanataiban, de a férfiak egy dögös szőke látványára jó messzire hajítják az agyukat, és a...

Tovább...
 
Paris Hilton
2013. 03 .13.

Paris Hilton villantás. Hatalmas agyvihar jöhetett össze Cannes-ban: Paris Hilton és Justin Bieber együtt buliztak Busta Rhymes születésnapi partyján! Ha ez még nem lenne elég, a Jezebel azt is megtudta, hogy a két főállású celeb még pár ember társaságában elment afterezni is,...

Tovább...
 
Maria Sharapova
2012. 12 .06.

Maria Sharapova Black Panties Upskirt. Maria Sharapova és vőlegénye, Sasha Vujacic útjai közel három év után váltak el. A hírt múlthéten Sasha jelentette be, majd pár nappal később Maria is megerősítette.

Tovább...
 
Anna Friel
2012. 12 .06.

Anna Friel's Nipples Thru her Bra & Blouse.
Anna Friel angol színésznő. Karrierjét a Channel 4 drámasorozatában, a G.B.H.-ban kezdte. Sokaknak elsősorban a Halottnak a csók című sorozatból, illetve a Goal! filmekből lehet ismerős. Fontosabb szerepei közé tartozik még a Báthory...

Tovább...
 

Összesen: 1095

Legnézettebb címkék

animalszex, lószex, magyar, állatszex, dogsex, casting, brutál, amatőr, pornó, otthoni

Legújabbak


I Love Sky 3D
időtartam: 04:01
beküldte: Mport.hu
dátum: 2017.07.22.
(0/0)


Légi tesztek repülő és...
időtartam: 06:35
beküldte: Tini
dátum: 2017.06.26.
(0/0)


Tribunj
időtartam: 02:06
beküldte: Webhaz
dátum: 2017.05.03.
(0/0)


Hargita Bea miatt baleset
időtartam: 02:37
beküldte: deface
dátum: 2017.05.02.
(0/0)


101 kiskutya 2 - Trailer
időtartam: 01:00
beküldte: MrAngel
dátum: 2017.05.01.
(0/0)

Legnézetebb felhasználók

Szexplaza, ., Amator, manfist, xxx, www.iwiw.tw, Teen.hu, cool, KingKong, -

Impresszum | Felhasználási feltételek | Hirdess nálunk! | Írj nekünk!
©Info-Tech Kft. 2019