Regisztráció
Hogy meg tudd
osztani videóid
másokkal!
Feltöltés
Vigyázz!
Kész!
Feltöltés!
Publikálás
Hogy mások
is lássák mi
a kedvenced!
Hírek
Bulvár és celeb
hírek képekkel,
videókkal!
Prémium
belépés tagoknak!

Tájékoztató és
jelszó kérése!
 
Kategóriák Legnézettebbek Legújabbak Legjobb
magyar német angol francia olasz
Keresés!
Bejelentkezés - Felhasználónév: Elfelejtett jelszó Jelszó: OK!
Híreink Magyar nyelvű | Angol nyelvű

Kelemen Anna brutális mellcsere
2010. 09 .26.

Most már nincs megállás: szinte sorban állnak a nők a plasztikai klinikák ajtajában, hogy befeküdjenek a szépészeti sebész kése alá. Hol vannak már azok az idők, amikor csak a jómódú és középkorú dámák úri passziója volt a plasztikai sebészet! Az új őrület elragadta a tiniket is, ma már a 17-18 évesek is nagyobb mellet kérnek karácsonyra vagy érettségire. Úgy tűnik, a szebbik nem jó néhány képviselője között mintha verseny folyna: kinek van nagyobb szilikonja?

Jelen pillanatban Kelemen Anna a magyar sztárok között csúcstartó. A botrányhősnő a napokban támasztotta meg keblét minden idők legnagyobb térfogatú szilikonpárnájával: a nyuszilány immár 700 köbcentiméteres kebellel pózolhat - jelentette elsőként a Tabu Rádió.

Szeptember 5-én a legnagyobb titoktartás mellett az Erzsébet kórházban végezték el Annácskán a 2,5 órás beavatkozást – árulta el névtelenséget kérő informátorunk. Szavait megerősítette Annácska szobatársa:
Mindkettőnket ugyanaz az orvos operált, őt pénteken a reggeli órákban tolták be a műtőbe. A beavatkozás után az orvosok és a személyzet készségesen kiszolgálták, ő ennek ellenére sokat hisztizett – emlékezett vissza K. Zsuzsa (23).

Már az ókorban is volt rá példa!
Az első plasztikai műtétet körülbelül 4 ezer évvel ezelőtt hajtották végre. Az ősi Egyiptomban orrtörést, állkapocsízületet és bőrhibákat állítottak helyre. Ezer évvel később Indiában a harci orrsérüléseket csonkítás helyett plasztikázással gyógyították. Az indiaiak bőrátültetéssel is foglalkoztak: azoknál a bűnözőknél, akiknek fülcimpáját vagy orrát megcsonkították, a homlokról vettek le egy bőrdarabot, és így pótolták a hiányzó részeket. A plasztika leghíresebb úttörője a 16. századi bolognai Gaspare Tagliacozzi volt, aki az orrplasztikát a karból vett bőrrel oldotta meg.
Van-e vajon határ, amikor már az orvosok is azt mondják: elég?

Én nem a nagy, hanem a szép mell híve vagyok – osztotta meg álláspontját a Blikk-kel dr. Urszán Albert plasztikai sebész. – Tapasztalataim szerint ugyanis a nagy méret a szép forma rovására megy.

Az extra nagy implantátumot Urszán doktor csak több lépcsőben ültetné be. Először egy kisebbet, és amikor ahhoz a mérethez már alkalmazkodott a mell, illetve a bőr, akkor tenné be a következőt.

Összességében ez 2-3 operációt jelent. Rusz Edit szexológus szerint a nők meg akarnak felelni egy képnek, egy ideának. Ha a tükörbe néznek, és nem azt látják, amit szeretnének, akkor megcsappan az önbizalmuk, és úgy érzik, csak a sebész kése marad.

A szépészet számokban
6 – a nők ennyi százaléka tartja nagynak a mellét 24 – a nők ennyi százaléka tartja kicsinek a mellét 1000 – évente ennyi mellplasztikai műtétet végeznek el Magyarországon 96 – a plasztikázott nők ennyi százaléka elégedett 97 – a plasztikázott nők ennyi százaléka bármikor újra megoperáltatná magát 3 – a plasztikázott nők ennyi százaléka megbánja, hogy kés alá feküdt

Tévhitek a plasztikáról
1. Zsírleszívással végleges a fogyás – nem igaz! A zsírsejtek 30 százalékát nem távolítják el. 2. A repülőgépen felrobbanhat a szilikoncici – nem igaz! Különben mi lenne a szénsavas üdítőkkel? 3. Rákot okoz a szilikon – nem igaz, semmilyen vizsgálat nem támasztotta alá. 4. Szilikonmellel nem lehet szoptatni – nem igaz! Az implantátum nem káros a tejtermelésre.
Dildókat vettek a lányok a szexshopban
2016. 04 .30.

Dildókat vettek a lányok az Intimcenter szexshopban, és azzal elégítették ki egymást.
- Arccal a falnak nyomott, csókolgatott. Már a bugyimban volt a keze, ujjazott. Néhány pillanat múlva végigsimította...

Tovább...
 
Szexpláza online szexshop
2016. 04 .30.

A Szexpláza pornóoldal internetes Online szexshopot nyitott. Az alábbi kategóriákban árulja termékeit:
Vibrátorok Exkluzív vibrátorok
G-pontos vibrátorok
Letapasztható vibrátorok
...

Tovább...
 
Szerszámokat csinos lányokkal árulnak
2016. 04 .30.

Szerszámokat csinos lányokkal adnak el a nagy cégek. A reklám elengedhetetlen kelléke egy jó nő. A budaörsi szerszámbolt üzlet oldalán is találni pár jó bigét.

Tovább...
 
Horváth Nikolett szopja a faszt
2014. 07 .23.

Horváth Nikolett nem szereti a szájában a spermát, mert mikor beleélveztek, tiltakozott, hogy ezt nem akarta. Horváth Niki privát castingon ahol szopik, baszik a fotóssal.
Tovább...
 
Ha erotikus termék, akkor Intimcentrum szexshop üzlet és webáruház
2014. 07 .05.

Az Intim Shop erotikus webáruház az egyik legrégebben üzemelő szexshop Budapest belvárosában.
Az Intim Centrum erotikus termékeket értékesítő webáruház, mely a témába vágó bloggal és cikkekkel segíti a...

Tovább...
 
Szexshop Budapest, Intim Center
2014. 07 .05.

A Szexshop Budapest Erotika üzlet üzletet 18 éve nyitottunk. Az üzlet Astoriától 40 méterre a Deák tér felé található a Károly krt. 14. sz. alatti ház félemeletén. Úgy jöhet be a házba, mint egy lakó. A...

Tovább...
 
A szexuális vágy meghülyíti a férfiakat
2014. 07 .04.

A férfiak ne is erőlködjenek, az ő agyuk tökéletesen képtelen erre, és ezt már hivatalos kutatási eredmények igazolják.
A nők még úgy-ahogy megőrzik józan ítélőképességüket a gerjedelem pillanataiban, de a férfiak egy dögös szőke látványára jó messzire hajítják az agyukat, és a...

Tovább...
 
Paris Hilton
2013. 03 .13.

Paris Hilton villantás. Hatalmas agyvihar jöhetett össze Cannes-ban: Paris Hilton és Justin Bieber együtt buliztak Busta Rhymes születésnapi partyján! Ha ez még nem lenne elég, a Jezebel azt is megtudta, hogy a két főállású celeb még pár ember társaságában elment afterezni is,...

Tovább...
 
Maria Sharapova
2012. 12 .06.

Maria Sharapova Black Panties Upskirt. Maria Sharapova és vőlegénye, Sasha Vujacic útjai közel három év után váltak el. A hírt múlthéten Sasha jelentette be, majd pár nappal később Maria is megerősítette.

Tovább...
 
Anna Friel
2012. 12 .06.

Anna Friel's Nipples Thru her Bra & Blouse.
Anna Friel angol színésznő. Karrierjét a Channel 4 drámasorozatában, a G.B.H.-ban kezdte. Sokaknak elsősorban a Halottnak a csók című sorozatból, illetve a Goal! filmekből lehet ismerős. Fontosabb szerepei közé tartozik még a Báthory...

Tovább...
 

Összesen: 1095

Legnézettebb címkék

animalszex, lószex, magyar, állatszex, dogsex, casting, brutál, amatőr, pornó, otthoni

Legújabbak


I Love Sky 3D
időtartam: 04:01
beküldte: Mport.hu
dátum: 2017.07.22.
(0/0)


Légi tesztek repülő és...
időtartam: 06:35
beküldte: Tini
dátum: 2017.06.26.
(0/0)


Tribunj
időtartam: 02:06
beküldte: Webhaz
dátum: 2017.05.03.
(0/0)


Hargita Bea miatt baleset
időtartam: 02:37
beküldte: deface
dátum: 2017.05.02.
(0/0)


101 kiskutya 2 - Trailer
időtartam: 01:00
beküldte: MrAngel
dátum: 2017.05.01.
(0/0)

Legnézetebb felhasználók

Szexplaza, ., Amator, manfist, xxx, www.iwiw.tw, Teen.hu, cool, KingKong, -

Impresszum | Felhasználási feltételek | Hirdess nálunk! | Írj nekünk!
©Info-Tech Kft. 2019