Regisztráció
Hogy meg tudd
osztani videóid
másokkal!
Feltöltés
Vigyázz!
Kész!
Feltöltés!
Publikálás
Hogy mások
is lássák mi
a kedvenced!
Hírek
Bulvár és celeb
hírek képekkel,
videókkal!
Prémium
belépés tagoknak!

Tájékoztató és
jelszó kérése!
 
Kategóriák Legnézettebbek Legújabbak Legjobb
magyar német angol francia olasz
Keresés!
Bejelentkezés - Felhasználónév: Elfelejtett jelszó Jelszó: OK!
Híreink Magyar nyelvű | Angol nyelvű

Milliókért hívták Dubaiba VV Ágicát
2009. 12 .17.

Pár percnyi hírnév jutott nekik, majd szembesültek az igazi élet show-tlan valóságával: mesés karrier és gazdagság helyett csalódás várt rájuk. Sorozatunk harmadik része a valóvilla szexis, szőke Ágicájáról szól. Imádott anyukájának akart bizonyítani, hiszen a Való Világba szülője nevezte be három unokatestvérével együtt. Szögeczki Ági, vagy ahogyan megismerte az ország, Ágica azt mondja: nem remélt mesés gazdagságot vagy szédületes médiakarriert a műsortól, bulinak fogta fel az egészet.
– Nem akartam jelentkezni, anyukám ötlete volt az egész. Ő mindig is azt szerette volna, ha sokra viszem, próbált előbbre tolni. Hitt bennem, és én nem akartam neki csalódást okozni – kezdte Ágica, akinek életét alaposan felforgatta a műsor, de nem a hirtelen rászakadt hírnév miatt, hanem mert őszintén szerelmes lett a villában Leóba.

– Szeretném leszögezni, hogy a VV előtt területi vezető voltam egy cégnél, biztos egzisztenciám és párkapcsolatom volt, én nem a műsor által akartam vinni valamire. Be kell vallanom, hogy eleinte nehezen dolgoztam fel, hogy mindenmegváltozott körülöttem. A műsor után pszichológusok foglalkoztak velünk, próbáltak felkészíteni arra, hogy mi vár ránk, ha hosszú bezártság után kikerülünk a való életbe. Ám arra nem lehetett felkészülni. Mindenki velünk foglalkozott, téma volt a magánéletem, a legbensőbb érzéseimet boncolgatták teljesen ismeretlen emberek. Eleinte nehéz volt mindezt feldolgozni, ahogyan azt is, hogy megtaláltak a tisztességtelen ajánlatok is. Milliókat ajánlottak nekem…– mesélte Ágica, akit kétszer hívtak Dubaiba luxusprostituáltnak, de egyszer sem ment. Számos villalakóval ellentétben Ágica igencsak jól kamatoztatta ismertségét, számos felkéréssel tudott élni.

– Ennek egy titka van: velem nem szállt el az a bizonyos lovacska. Amikor a VV után szerepelni hívtak, én sok társammal ellentétben nem kértem félmilliót egy kétórás fellépésért, hanem reális árakat mondtam. A megbeszélt időpontokban mindig megjelentem, tudták, hogy megbízható vagyok. Ennek is köszönhetően több álmom vált valóra: van egy saját lakásom, autóm és egy dinamikusan fejlődő bútorcég marketingese vagyok. Csupán egy dolog hiányzik az életemből – mondta. Ez pedig a szerelem. A szőke lány Leóval történt szakítása óta keresi a boldogságát. Focista és vállalkozó is szerepet kapott az életében, de egyik kapcsolata sem tűnt az igazinak. Ráadásul személyes tragédia is érte: egyik barátját holtan találták a Dunában. Talán nem is csoda, hogy Ágica összetört. A szőkeség szerint a VV-beli szereplésének is köszönhető, hogy nem talál párt magának.

– Azt hiszem, még mindig azonosítanak a Való Világgal és ez megnehezíti a dolgomat. Csak a helyes pofijú szőke lányt látják bennem. Nem vágyom másra, mint hogy szeressenek.
Dildókat vettek a lányok a szexshopban
2016. 04 .30.

Dildókat vettek a lányok az Intimcenter szexshopban, és azzal elégítették ki egymást.
- Arccal a falnak nyomott, csókolgatott. Már a bugyimban volt a keze, ujjazott. Néhány pillanat múlva végigsimította...

Tovább...
 
Szexpláza online szexshop
2016. 04 .30.

A Szexpláza pornóoldal internetes Online szexshopot nyitott. Az alábbi kategóriákban árulja termékeit:
Vibrátorok Exkluzív vibrátorok
G-pontos vibrátorok
Letapasztható vibrátorok
...

Tovább...
 
Szerszámokat csinos lányokkal árulnak
2016. 04 .30.

Szerszámokat csinos lányokkal adnak el a nagy cégek. A reklám elengedhetetlen kelléke egy jó nő. A budaörsi szerszámbolt üzlet oldalán is találni pár jó bigét.

Tovább...
 
Horváth Nikolett szopja a faszt
2014. 07 .23.

Horváth Nikolett nem szereti a szájában a spermát, mert mikor beleélveztek, tiltakozott, hogy ezt nem akarta. Horváth Niki privát castingon ahol szopik, baszik a fotóssal.
Tovább...
 
Ha erotikus termék, akkor Intimcentrum szexshop üzlet és webáruház
2014. 07 .05.

Az Intim Shop erotikus webáruház az egyik legrégebben üzemelő szexshop Budapest belvárosában.
Az Intim Centrum erotikus termékeket értékesítő webáruház, mely a témába vágó bloggal és cikkekkel segíti a...

Tovább...
 
Szexshop Budapest, Intim Center
2014. 07 .05.

A Szexshop Budapest Erotika üzlet üzletet 18 éve nyitottunk. Az üzlet Astoriától 40 méterre a Deák tér felé található a Károly krt. 14. sz. alatti ház félemeletén. Úgy jöhet be a házba, mint egy lakó. A...

Tovább...
 
A szexuális vágy meghülyíti a férfiakat
2014. 07 .04.

A férfiak ne is erőlködjenek, az ő agyuk tökéletesen képtelen erre, és ezt már hivatalos kutatási eredmények igazolják.
A nők még úgy-ahogy megőrzik józan ítélőképességüket a gerjedelem pillanataiban, de a férfiak egy dögös szőke látványára jó messzire hajítják az agyukat, és a...

Tovább...
 
Paris Hilton
2013. 03 .13.

Paris Hilton villantás. Hatalmas agyvihar jöhetett össze Cannes-ban: Paris Hilton és Justin Bieber együtt buliztak Busta Rhymes születésnapi partyján! Ha ez még nem lenne elég, a Jezebel azt is megtudta, hogy a két főállású celeb még pár ember társaságában elment afterezni is,...

Tovább...
 
Maria Sharapova
2012. 12 .06.

Maria Sharapova Black Panties Upskirt. Maria Sharapova és vőlegénye, Sasha Vujacic útjai közel három év után váltak el. A hírt múlthéten Sasha jelentette be, majd pár nappal később Maria is megerősítette.

Tovább...
 
Anna Friel
2012. 12 .06.

Anna Friel's Nipples Thru her Bra & Blouse.
Anna Friel angol színésznő. Karrierjét a Channel 4 drámasorozatában, a G.B.H.-ban kezdte. Sokaknak elsősorban a Halottnak a csók című sorozatból, illetve a Goal! filmekből lehet ismerős. Fontosabb szerepei közé tartozik még a Báthory...

Tovább...
 

Összesen: 1095

Legnézettebb címkék

animalszex, lószex, magyar, állatszex, dogsex, casting, brutál, amatőr, pornó, otthoni

Legújabbak


I Love Sky 3D
időtartam: 04:01
beküldte: Mport.hu
dátum: 2017.07.22.
(0/0)


Légi tesztek repülő és...
időtartam: 06:35
beküldte: Tini
dátum: 2017.06.26.
(0/0)


Tribunj
időtartam: 02:06
beküldte: Webhaz
dátum: 2017.05.03.
(0/0)


Hargita Bea miatt baleset
időtartam: 02:37
beküldte: deface
dátum: 2017.05.02.
(0/0)


101 kiskutya 2 - Trailer
időtartam: 01:00
beküldte: MrAngel
dátum: 2017.05.01.
(0/0)

Legnézetebb felhasználók

Szexplaza, ., Amator, manfist, xxx, cool, www.iwiw.tw, Teen.hu, -, KingKong

Impresszum | Felhasználási feltételek | Hirdess nálunk! | Írj nekünk!
©Info-Tech Kft. 2019